まいあめスタンドMy Ame Stand

名古屋市西区に拠点を構える飴のプロデュースカンパニー「myame」とタッグを組み、
名古屋の駄菓子文化・技術を次世代につなぐプロジェクトの一環としてワークショツプを開催。
通常はオーダーメイドで製造している、昔ながらのペロペロキャンディーづくりを疑似体験する場と、販売用の親子スタンドをデザインした。

In collaboration with the candy producing company "myame" based in Nishi-ku, Nagoya-City,
we held a workshop as part of a project to connect Nagoya's candy culture and technology to the next generation.
We designed a place where you could experience making traditional lollipops, which are usually made to order,and a large and small stand for sale.

企画・設計/名城大学谷田真研究室
施工/ニシシタ建築+名城大学谷田真研究室
運営/myame+名城大学谷田真研究室
開催期間/2019.11.30-12.01
開催場所/名古屋みなと蔦屋書店内
Design / Makoto Tanida Laboratory, Meijo University
Construction / Nishishita Architecture + Makoto Tanida Laboratory, Meijo University
Management / myame + Makoto Tanida Laboratory, Meijo University
Date / 30th, November - 1st, December, 2019
Place / Nagoya Minato Tsutaya Bookstore